Dreamsilk - bäddset, påslakanset, silkestäcke, silketäcke, silkeskudde, kingsize, silke, hemtextil, lakan, satin, öko tex 100, egyptisk bomull, sovset, hemtextil
   

- Kungen bland täckena, Silkestäcket från DreamSilk- Royal Exclusive Original.

Silkestäcket, originalet i Norden. Täcket är tillverkat med månghundraårig hantverksskicklighet och en lång tradition. De är handgjorda och fyllda med odlat Mullbärssilke, vilket ger dig den bästa förutsättning för en god nattsömn. Hos oss får ni ett "riktigt " täcke. Nu finns det fler och fler silkestäcks märken. De flesta märken är gjorda av Tussah silke, vilket har en kortare fiber och är oftast uppblandad med viskos samt är maskingjorda. Dessa blir givetvis billigare samt har kortare hållbarhet. När ni investerar i ett silkestäcke, fundera då på vad ni vill ha,- ett äkta eller ett annat?

Silke är ett fantastiskt material att sova i. Det andas, värmereglerande, kvalster ovän, har ett fantastiskt fall och ger en ombonad lyxig känsla. Miljövänligt och bra för allergiker eftersom det inte bildar till damm.

Silkestäcket är gjort av 3A, Exclusive first class,ej 6A vilket enbär vadd och fabriksgjord silkestäcke( vilket ger en kortare" livstid" av täcket)

Välj mellan temperatur: Ultra Sval, Sval, Medium el varm
Du sover bort ca 25 år av ditt liv- gör det med omtanke. Vi har tänkt på detta de senaste 10 åren, för din skull

If you value quality in life...

Klicka här för att se fler bilder av produkten.

Silkebolaget AB / Mariedalsgatan 5 / 503 38 BORÅS / info@dreamsilk.se >/
Mobile: 0707 - 49 82 92 /