Dreamsilk - bäddset, påslakanset, silkestäcke, silketäcke, silkeskudde, kingsize, silke, hemtextil, lakan, satin, öko tex 100, egyptisk bomull, sovset, hemtextil
   

>

Varför inte bädda med det bästa bäddsetten o bästa handgjorda silkestäcke?.Du sover hela 1/3 del av ditt liv ca 25 år. Sov då riktigt gott!

Företagets grundare saknade täcken, bäddset /påslakan och lakan i tidlös högkvalitativ och hållbar design.

Kvalitet och hållbarhet inom bäddtextil är nyckelordet.
Vår filosofi är att ge dig det bästa inom detta, utan att behöva betala en "förmögenhet" för att kunna njuta av den bästa sängkomforten som de bästa hotellen i lyx klass. Vi special tillverkar på uppdrag för hotell, (hotellgrossist) och utefter hotellets ambitioner och förutsättningar. Några av hotellen är Avalon, Dorsia samt Nääs hotell som utsetts till de bästa 10 i topp av trivagos undersökning från hotellgäster år 2017.

Ett riktigt silkestäcke ger en underbar känsla att sova i. De är naturligt värmereglerande egenskaper, transporterar bort fukt och är allergifritt i större utsträckning än andra produkter.

Till vår glädje , vann vi advokat målet mot Jysk,som kopierat våra produkter.Silkestäcke och silkeskuddar ihop med våra bäddset av en exklusiv ren långfibrig kammad Egyptisk bomull 330-400 tr/sq inch, vilket är exceptionellt tätslagen och vävd på italienska vävmaskiner med mångårig hantverksskicklighet och 50-årig professionell textilkompetens.

Vi önskar Er det bästa samt fantastisk nattsömn med dessa specialgjorda produkter

Oeko-Tex 100, Öko- Tex 100
Silkebolaget AB / Mariedalsgatan 5 / 503 38 BORÅS / info@dreamsilk.se >/
Mobile: 0707 - 49 82 92 /